«Ніколи не розповідайте, скільки ви заробляєте»

Наталія Малярова, біоенергетик зі столичного центру ”Путь к себе”, вчить людей притягувати гроші.

— Ніколи не розповідайте, скільки ви заробляєте, — каже на порозі свого офісу. — Не називайте конкретних цифр, говоріть лише загальними фразами. Бо гроші легко піддаються зуроченню.

Пропонує чай.

— Усі виграні чи зароблені гроші не можна витрачати до останньої копійки. Таке нерозумне обходження з фінансами може їх відлякати назавжди. Загальну суму треба розділити на кілька частин: 50 відсотків пустіть на витрати, 30 відсотків покладіть у банк, аби гроші накопичувалися, 10 віддайте на благодійність. Решту тримайте удома, але не на ”чорний день”. Якщо до ”чорного дня” готуватися, то він обов’язково настане, ви його притягнете. Не бійтеся грошей. Одна росіянка виграла 400 тисяч рублів. Усі віддала в дитбудинок, хоч сама була небагатою. Просто злякалася грошей, бо ніколи не тримала такої суми в руках.

Для збагачення Наталія радить застосовувати аромотерапію.

— Змішайте 5 мілілітрів мигдалевої олії, сім крапель олії пачулі, п’ять — кедра, краплю олії мускату або розмарину. Розмішуйте за годинниковою стрілкою. У цей час думайте про гроші, аби створити з ними енергетичний зв’язок. Настоюйте суміш місяць. Використовуйте в аромолампах, капніть на папірець і сховайте його в гаманці. Одній знайомій подарували кедрову олію для салатів. Вона її не використовувала, бо чоловік із дитиною більше люблять соняшникову. Одного разу не мала чим заправити салату. Додала кедрової олії. За півгодини зайшов знайомий і повернув їй борг. Кожного разу, коли вона готувала щось із кедрової олії, у хаті з’являлися додаткові доходи.

Притягнути багатство можна також ”грошовим деревом”.

— Візьміть кілька монет із просвердленими дірками, декоративних камінців і дріт середньої товщини. Зроблене дерево поставте у південно-східній стороні квартири. Удома слід тримати букет із сухих пшеничних колосків, бо вони символізують родючість і багатство. Тарілки, ложки та виделки складайте ”лицевим” боком угору. Ножі не залишайте на столі.

Каже, гроші не люблять бідняків, бо вони над ними сохнуть, перебирають їх, ялозять у руках.

— Гроші від таких людей утікають. Мільйонери грошей не люблять. Вони їх цинічно використовують, із розрахунком, бо любов до грошей погубила б їхні фінанси. Для отримання доходу спершу потрібно багато вкласти, тобто розстатися з грошима. Що безжальнішою є ця розлука, то кращий результат.


Молодий місяць допоможе розбагатіти

Наталя Малярова радить просити грошей у молодого місяця.
— Це найдієвіший спосіб розбагатіти. На другий-третій день молодика потрібно вийти на вулицю, роззутися, зняти шапку. Взяти якусь купюру і, дивлячись на місяць, тричі примовити: ”Молодик-молодик, тобі у висоті, мені в красоті, тобі у повінь, мені в здоров’я. Дай Бог, щоб у мене гроші водилися. Амінь”. Тоді покласти цю купюру до гаманця окремо від інших грошей і постійно носити із собою. Завдяки цій молитві я відкрила свій центр у столиці, маю багато клієнтів.

Интервью для http://gazeta.ua


1 комментарий

  1. Alena
    11.02.2011

    Очень интересные методы. Надо пробовать)


Комментарии